141201.jpg

Juan Xue - "Kopje koffie?"

Kunst bij de koffie - korte lezingen

Op dinsdagochtend een kop koffie met een korte lezing erbij. 

De onderwerpen sluiten aan bij tentoonstellingen die er in het land worden gehouden. Een korte inleiding bij de tentoonstelling, een achtergrond verhaal, een extra stukje kunstgeschiedenis....

Afhankelijk van de corona-maatregelen worden de lezingen op dinsdag weer gehouden in Huize Vredenburg aan de Klapstraat 112 in Westervoort. 

Dinsdag van 10.00-11.30 uur. 

Data: 22 februari en 29 maart 2022.

Kosten: 16 euro.

Hetzelfde programma als de dinsdagochtend, maar dan op de vrijdagochtend. 

Als de groep klein blijft dan worden de lezingen in het atelier gehouden. 

 

Vrijdag van 10.00-11.30 uur. 

Data: 25 februari en 1 april (echt waar) 2022.

Kosten: 16 euro.

De lessen zijn aangepast volgens de corona-richtlijnen. U kunt altijd een keer komen kijken en ervaren hoe het werkt in het atelier!

Heeft u verder nog vragen?

Ik ben te bereiken via telefoon: 06 250 737 23

of email: info@mariekelaverman.nl

Knipkaart voor 10 lessen:

Komend seizoen plan ik 14 keer les. In die periode heeft u de gelegenheid om de knipkaart van 10 lessen te besteden.  Aanvullen tot 14 lessen kan natuurlijk ook. 

Materiaal:

Voordat de lessen starten krijgt u een mail met informatie over het materiaal voor de eerste les. In de les overleggen we over wat verder handig is om te gebruiken en hoe of waar aan te schaffen.

 

Data: 

Herfstvakantie:  in principe in week 43, 19 oktober.

Algemene voorwaarden bij de lessen en workshops:

U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding en de factuur op het door u opgegeven e-mailadres. Betaling verzekert u van een beschikbare plek op de gewenste cursus. Een cursus gaat zeker door bij meer dan drie aanmeldingen. U kunt tot een week voor aanvang kosteloos annuleren, daarna betaalt u 16,= euro annuleringskosten. Teruggave van lesgeld (naar rato) alleen mogelijk bij ernstig letsel of onoverkomelijke zaken.