Geslaagde opening in Westervoort


Vrijdag 24 februari vond de opening plaats van mijn expositie in Huize Vredenburg en Huis ter West in onze nieuwe woonplaats Westervoort. Anke Bakker van de Historische Kring vertelde in het kort wat over de restauratie van Huize Vredenburg en aansluitend gaf ik een kleine toelichting bij het werk dat van mij te zien is.

Het schilder- en tekenwerk laat verschillende stijlen zien: aquarellen van voor de Klassieke Academie, oefenwerk uit de academie-jaren en schilderijen uit het afgelopen jaar lopen uiteen van abstract-decoratief via zeer realistisch tot weer abstraherend werk.

Tot en met 19 maart is de expositie te zien op zaterdag en zondag van 14.00-17.00 uur. U bent van harte welkom! Ik ben die dagen op de tentoonstelling aanwezig.

Het was een gezellige openingsbijeenkomst met aanloop van geïnteresseerden, leden van de Historische Kring en een ruime vertegenwoordiging van onze nieuwe buren.

De lokale pers had in voorafgaande weken goed aandacht gegeven aan deze expositie!


21 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven