Op twee markten bij de start van het nieuwe seizoen.


De start van het nieuwe seizoen begint voor mij met deelname aan twee manifestaties: de Zomerfair "Westervoort in beweging" op 25 augustus in de dorpskom van Westervoort en de "Kunstmarkt 55+" op 2 september in het Rozet in Arnhem.

Beide manifestaties zijn uitgelezen gelegenheden om inwoners van Westervoort en Arnhem nader kennis te laten maken met mijn werk. Ook kunnen geïnteresseerden zich nog inschrijven voor de lessen die ik vanaf begin september in mijn atelier ga geven.

De Zomerfair "Westervoort in beweging" is onderdeel van een drie-daagse in het laatste weekend van de zomervakantie. De dagen staan vol van sportieve en sociaal-maatschappelijke activiteiten. Op de fair op vrijdag 25 augustus van 14.00-21.00 uur, zijn nagenoeg alle verenigingen en kringen die Westervoort kent op sportief, cultureel, sociaal en politiek gebied aanwezig. Zij presenteren zichzelf en de activiteiten voor het komende jaar.

De Kunstmarkt 55+ op 2 september wordt georganiseerd door het Kunstbedrijf. Het vindt plaats in het Rozet aan de Kortestraat 16, in Arnhem, van 11.00-16.00 uur. Deze kunstmarkt biedt een uiteenlopende schakering aan kunstenaars uit Arnhem en omstreken. Bedoeling van deze markt is ook om ouderen aan te zetten tot deelname aan cursussen op creatief gebied.

Geïnteresseerden kunnen zich bij mij nog aanmelden voor het Open atelier op de woensdag-avond, voor de Opbouw-lessen op de donderdochtend en de aquarel-lessen op de donderdagmiddag. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meer informatie over de lessen is te vinden op mijn website www.mariekelaverman.nl. Of natuurlijk op de Zomerfair of Kunstmarkt.


13 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Facebook App Icon
  • LinkedIn Social Icon

Marieke Laverman|Atelier  -  Westervoort  -  06 250 737 23 - info@mariekelaverman.nl