Met nieuw werk naar de ADAF


Met deze drie nieuwe schilderijen sta ik in het weekend van 11 t/m 13 oktober op de ADAF in Amsterdam. Fuchsia's, Irissen en een bos met Slackline. Een mooi gezelschap van kleurrijke bloemen en bomen.

Na mijn voorjaarsbezoek aan de EindhovenArt ben ik nu ook heel nieuwsgierig naar wat de ADAF (Annual Dutch Art Fair) mij gaat brengen. Ik hoop in ieder geval op een heel vrolijk en geslaagd weekend!

De ADAF is tijdens het beursweekend op zaterdag 12 en zondag 13 oktober geopend van 11.00 tot 17.30 uur. Bezoekers aan de beurs kunnen genieten van meer dan 1.700 kunstwerken van ruim 200 kunstenaars.

Wil je me komen bezoeken of gewoon nieuwsgierig zijn naar de ADAF, dan is dit de link naar een gratis toegangskaart. www.adaf.nl/uitnodiging. (maximaal 1 ticket per e-mailadres).

Aan te vragen tot 9 oktober!


22 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven