In het Atelier: expositie van eigen werk


Normaal gesproken sta ik in Westervoort in de laatste vakantie-week op de Zomerfair. Maar omdat die dit jaar is afgelast moest ik iets anders verzinnen om mijn les-seizoen te starten. Daarom heb ik in mijn atelier een expositie met nieuw werk ingericht. Toen in maart de lessen ineens stopten, kreeg ik ongepland volop tijd om eigen werk te schilderen. Ik pakte de oude liefde voor aquarel weer op en begon ook te experimenteren met tekenmateriaal erbij. Verschillende seizoens-bloemen en bomen stonden model. Dit werk kunt u nu in het atelier komen zien, samen met olieverfschilderijen van vorig jaar. U bent welkom op 15/16 augustus, 21 t/m 23 en 28 t/m 30 augustus aan de Goltackers 85, Westervoort van 12.00 - 17.00 uur. De toegang is gratis. Wél graag even bellen van te voren om zo spreiding van bezoekers te garanderen: 06-250 737 23.33 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven