• Facebook App Icon
  • LinkedIn Social Icon

Marieke Laverman | Atelier  -  Westervoort  -  0625073723 - info@mariekelaverman.nl

De NIEUWE RUIMTE in Velp geopend

14.5.2018

Afgelopen weekend opende in Velp de NIEUWE RUIMTE met de eerste expositie "Het Nieuwe Landschap".  De nieuwe stichting wil een nieuwe impuls zijn voor het centrum van Velp en zal in de toekomst verschillende activiteiten ontwikkelen. In de grote ruimte zijn van meer dan 40 schilders en beeldhouwers werkstukken te zien. Het is een afwisselende expositie met mooi werk! Op deze tentoonstelling hangen twee van mijn tuin-schilderijen. 

 

De tentoonstelling is geopend op zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur. Op de laatste middag, zondag 13 augustus, ben ik op de tentoonstelling aanwezig.

 

 

Share on Facebook
Please reload

Recente berichten
Please reload